logga bred stripe svart WEB 150423


Desmocenter växer och söker fler medarbetare!
 

Vill du jobba med Sveriges starkaste team i branschen och i toppmoderna och nyrenoverade lokaler? Då kanske vi har en tjänst till dig! Desmocenter bildades 2013 och blev redan 2014 Sveriges största Ducatiåterförsäljare. Med ett nytt tänk och nya idéer, där vi bland annat alltid försöker förbättra våra arbetsrutiner, har vi visat att det går att driva ett MC-företag på ett annat sätt än normen. Personalen och våra kunder ligger alltid i fokus vilket har varit vår nyckel till framgång.
Är Du intresserad av någon av nedanstående positioner,
kontakta oss direkt!


Tekniker:
Desmocenter söker två erfarna MC-tekniker. Du är en problemlösare och gillar att jobba i team. Att utföra arbetet på bästa sätt och att alltid ha som ambition att överträffa kundens förväntningar,  ligger högt i dina värderingar. Du behärskar Engelska samt har A-körkort.
 

Servicerådgivare verkstad:
Desmocenter söker nu en servicerådgivare till verkstaden. Den centrala uppgiften innefattar att arbeta med service, kundbemötande, rådgivning och beräkna prisofferter. I arbetsuppgifterna ingår att ta hand om kundbokningar så som service och reparationer. Du kommer boka och planera jobb till teknikerna samt hantera kundmottagningen. Du kommer att arbeta med ett välkänt varumärke som förpliktigar service och kvalité av högsta klass. Din personlighet värderas högt, då arbetet innefattar att vara företagets ansikte utåt. För att lyckas i rollen är det därför viktigt att du har en god känsla för service och att du har inställningen att hitta lösningar snarare än problem. Vi ser helst att du tidigare jobbat som
                                                    tekniker, har A-körkort, stor datavana och behärskar det engelska språket i både tal och skrift.

Lagerpersonal:
Desmocenter söker nu en person att ansvara för hantering och lagerhållning av våra reservdelar. Du skall även vara behjälplig i kundmottagningen samt svara i telefon. Vi tror att du som söker är en person med tekniskt kunnande och ett brinnande intresse för motorcyklar. Du vill ha ordning och reda, är ansvarstagande samt besitter en god social kompetens. Du ska ha datorvana samt behärska engelska i tal och skrift.