logga bred stripe svart WEB 150423


Telefon:

Du når oss på: 08-745 08 07

 

E-post:

 e-post: info@desmocenter.se

Adress:
 

DesmoCenter
Karins väg 5
194 61 Upplands Väsby

 

Önskar du bli kontaktad av oss? 
Fyll i nedan formulär så hör vi av oss snarast möjligt.

OBS!!

Om du inte får ett bekräftelse-mail efter att du skickat formuläret så har det inte gått fram. Detta kan bero på dålig internetanslutning tex. Försök då igen, och får du ändå inget mail kontakta oss gärna på telefon istället: 08-745 08 07.


Provkörning?
Vill Du provköra en specifik motorcykel? Klicka på knappen här under och fyll i formuläret nedan så kontaktar vi Dig och bokar in en tid!


Öppettider:

 

Mån-Fre: 08-18    Lör: 11-15    Sön: stängt
 

Dag före  röd dag stänger vi kl 15.00

Alla "aftnar" har vi stängt.

 

Hitta till oss!

 

Bil från Stockholm:
Det är lätt att hitta till Karins väg 5 i Upplands Väsby. Följ E4 Norr, Uppsalavägen till avfart 175, Upplands Väsby S, Bollstanäs, Infra City, Bredden. Efter avfarten, sväng vänster i rondellen och håll rakt fram under motorvägen och uppför backen. Sväng vänster i rondellen in på Stockholmsvägen och sedan vänster vid trafikljusen in på Smedbyvägen. Ta första till vänster och sedan första vänster igen på Karins väg. Håll vänster och fortsätt längst bort på parkeringen. 

 

Bussförbindelse:
Från Cityterminalen till Infra City, buss 565 mot Johanneslund (rusningstider). Gå av vid Smedbyvägen och promenera sedan ca 200 meter till Karins väg 5.

 

Om du kommer från ett helt annat håll kan det vara bra att besöka www.sl.se.

 

Välkommen!