logga bred stripe svart WEB 150423

Boka Din service eller reparation

 

För att boka verkstadsarbeten hos oss använder du knappen här nedanför. Så snart vi mottagit dina önskemål kontaktar vi dig för en närmare tidsbestämning. Du kan självklart även ringa oss om du hellre vill det:  08-745 08 07.


Uppdatera Din mc, Ducati står för kostnaden!

Som ägare till en Ducati har Du äran och glädjen att få köra en av världens bästa motorcyklar. Men även de bästa motorcyklar går att förbättra, och Ducati's ingenjörer jobbar ständigt på att förbättra allt ifrån mc:ns säkerhet till prestanda och pålitlighet.

 

Som en auktoriserad verkstad har vi på Desmo Center tillgång till information kring sådana uppdateringar samt rättigheten att utföra dom. Det enda som krävs av Dig är att skicka Ditt reg.nr till oss så kontrollerar vi om det finns några aktuella uppdateringar för just Din mc.

 Kostnaden för uppdateringen står Ducati för!

Vinterförvaring!


Behöver Du någonstans att ställa hojen under vintern? Boka vinterförvaring! Alla hojar tvättas innan förvaring samt underhållsladdas och förvaras i ett varmt och säkert garage. Pris 450 kr/mån, samt även 10% rabatt på tbh ur Ducatis och Rizomas sortiment, och 20% rabatt på arbetet!

Bokningen av vinterförvaring börjar tidigt så vänta inte för länge. Boka på info@desmocenter.se redan idag!